Underbara barnmässan

Underbara barn mässan var toppen, synd bara att man inte har en fet plånbok för oj vad det fanns mycket att köpa!  Fick dock mycket inspiration till julklappar och födelsedagspresenter.
Vi har haft en mysig helg. Känns skönt nu när Alex har börjat jobba då helgerna verkligen blir kvalitetstid för oss, ist för att alla dagar är samma lika.

Denna vecka består av mycket roligt så som kompishäng och dopplaner. Nu börjar det mesta ordna upp sig.
Häromdagen var vi ute och fotade Tyra bland höstlöven. Tyra var helt klart mer intresserad av löven än av kameran. Men några fina bilder fick vi.







På onsdag blir Tyra 6 månader vilket känns helt otroligt härligt.Men med 6 månader kom det också som ett brev på posten att hon inte längre sover hela nätterna. Känns vissa nätter som om det enda jag gör är att ammar.
Har nu köpt hem välling som vi ska ge innan vi går och lägger oss och se om hon håller sig mätt längre. Annars ska jag prata med min barnmorska och se om vi ska försöka bryta detta mönster. Tyra som sov så bra hela nätterna förut.
Ne nu väntas snart en skön kvällspromenad med Sofia. Skriver snart igen!
Kärlek Liza


Två dagar utan pappa

Alex började jobba i torsdags vilket känns helt okej för alla:) Men sammtidigt väldigt konstigt när man är van att vara tillsammans så mycket. Tiden går iaf otroligt fort och vips så är han hemma igen.

Jag HAR ju gått med i något som heter Buzzador det innebär att jag är med och marknadsför och testar spännande varor och tjänster och idag fick jag mitt första paket med Natusan zinksalva & extra sensitive tvättservetter.
Jag fick en förpackning med tvättservetter samt en zinksalva. Sen fick jag även 7 st varuprover som jag ska dela ut till försäldrar som har barn i blöjåldern. Ska bli väldigt spännande och testa och det är ju alltid också väldigt roligt med gratisprylar:)

Kan du tänka dig att testa detta så hör av dig till mig?

Nu är det nästan bara en vecka kvar tills det är dags för dop. Ska bli så spännande och jag tror det kommer bli jättebra. I onsdags var vi och träffade prästen och det var samma präst som på bröllopet i lördags. By the way.. allt gick bra på bröllopet. Tyra kom dit en gång och fick en slurk mat sen somnade hon och sov tills vi kom hem på natten. Vilken stjärna! Så mamma och pappa hade väldigt trevligt. Och jag kände mig så stolt när jag vaknade dagen efter och bröllopet var avklarat och allt gick bra. Jag som vänt och vridit på mig så länge för detta!
brudparet var också väldigt vackra. Helt underbart!Tack för en oförglömlig kväll!
Nu tillbaka till dopet:
Har gjort ett bildspel som vi ska visa under fikat med bilder från första ultraljudet fram tills idag. Visade det för svärmor idag med låten Capri i bakgrunden och det är svårt att hålla tillbaka tårarna.
Sen har jag precis skrivit klart programet får se om vi hinner kopiera upp det.

Då jag och Alexander har extremt stora familjer, med bonussyskon, bonusföräldrar, bonusmormor, gammel farmor osv. blev antalet gäster ganska många. Därför har vi bara bjudit in dom vännerna som står oss och framförallt Tyra närmast.
Vi var tvungna att tänka till och alla kunde vi tyvärr inte bjuda. Sen börjar vi komma upp i den åldern att folk har skaffat flickvän/pojkvän, förlovat sig, flyttat ihop och då blir antalet vänner det dubbla.
Jag vill bara skriva denna förklaring då jag kanske känner mig lite dum som har en del underbara vänner som tyvärr inte fått någon inbjudan och kanske att jag skulle pratat med dessa men samtidigt "vem tror jag att jag är som tror att det är en stor besvikelse för alla att inte få komma på dopet".Jag vet inte men jag hoppas bara ni förstår. 

Antalet gäster har iaf slutat vid ca  75, vilket känns bra då det finns plats för ca 80 i sockelstugan. Jag hoppas det blir en härlig dag. Dags att börja baka!

Igår var vi på babysim och då var det dags för första dyket. Då höll man bebisen framför sig och så sa man "1,2,3 nu kommer det vatten" sen drog man barnet med huvudet först mot en och så upp. Så himla häftigt!
Tyra tyckte det var skoj, jag tyckte det var lite läskigt. Men det gick bra! Ska försöka få tag i en undervattenskamera så vi kan foto när det blir Dyk på riktigt sen!





Imorgon väntar underbarabarn mässan men även hem&villa mässan. Ska bli skoj!
Skriver snart igen!

Kärlek Liza


RSS 2.0