Idag är vi lite trötta

Det var verkligen super mysigt igår. Go mat, trevligt sällskap, mycket skratt och prat.
Vi hörde inte av oss till Åsa och leif utan lät dom höra av sig till oss om det var några problem.
Tror klockan var runt halv nio när vi fick första uppdateringen.


"Hon är fortfarande vaken, så ni vet:)" stod det.
En kvart senare kom nästa...


"Nu sover hon" Stod det då.

Men älsklingen, somnar i famnen av Wilda. Otroligt! Att tilllägga har det aldrig hänt att Tyra bara somnar där hon är. Så vi klappade oss själva lite på axeln jag och Alex och sa det att kanske dessa två kvällar av kamp har gett resultat. Tyra har lärt sig att när man är trörr sover man.  Självklart en klapp till farmor och Leif också som är så otroligt bra på att få mig och Alex att slappna av och känna oss trygga när dom vaktar vårat barn.

Jag skrev ju igår att vi inte skulle bli så sena men när Tyra somnade fanns det ingen anledning att inte fortsätta ha trevligt. Så vi kom hem vid 24.00

Idag har vi bara tagit det lugnt vi har fått våran första bästa julklapp en gran. Det är Tyras första gran och det är våran första egna gran. nu står den och torkar för att sen bli klädd med ljus och röda kulor. Lägger upp en bild ikväll! Sen kommer finaste Fanny hit också, var så länge sedan ska bli mysigt!

Kärlek Liza



Kommentarer
Postat av: Åsa

Det var så mysigt att få passa Tyra. Hon var ledsen till och från en timme mellan sju och åtta, sen satt hon med oss i soffan och såg på tv. Vips så hade hon lagt sig åt sidan på Wilda och somnat in, så harmoniskt och utan problem kunde vi lägga över henne i sin säng! Hon är ju så söt lilla Tyrisen <3



Kramar från farmor

2010-12-19 @ 18:40:24
Postat av: Tina

Hej! hur går det med nattammningen? Jag bar oxå över mina barn mer eller mindre i sömnen. Ett tips är att sätta på sej ett halvtight linne när man går och lägger sej! Då blir det bökigt att dra upp det för att amma och då vaknar man och kan hejda sig! Lycka till Liza! God jul! Hälsa familjen! Kram från oss!

2010-12-20 @ 20:49:26
URL: http://minafinatre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0