Det är väl så...

...livet ska vara  en berg-och dalbana. Det verkar iaf vara så vad det gäller Tyra och maten för nu funkar det hur bra som helst igen. Precis som för någon månad sedan. Nu serveras det ingen välling på dagen utan när hon ska sova och runt 05.00 då hon vaknar.
Imorse fick hon i sig en stor portion gröt och den var verkligen stor + lite smörgås och ägg.
Sen har hon ätit både mellanmål och lunch. Hon är så go och glad vår lilla unge och jag hoppas det håller i sig. Men det går i perioder vilket kommer fortsätta livet ut är det inte så?

Idag har vi varit på långpromenad och handlat. Sista biten i området får Tyra alltid gå själv vilket hon tycker är super, gärna åt precis det andra hållet än vad vi ska åt:) Men vad gör väl det, det gäller att inte ha bråttom.


Att försöka hålla det prydligt hemma när man har småbarn kan man glömma, speciellt att tro att man kan plocka lite medans dom är vakna. Plocka man på ena stället så är Tyra och plockar ur på ett annat ställe. Se här:)

Så blir ni någon gång bjuda på sugrör hemma hos oss kan det vara dags att bli misstänksam:)

Imorgon ska jag ha me&i-träff här hemma. Hoppas det är fint väder så kanske man kan sitta ute, låter inte det härligt!

Kärlek Liza


Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi hade ju Tyra hos oss i söndags och då fick jag en flashback om hur det var på den gamla goda småbarnstiden med saker utdragna ur lådor, bokhyllor och skåp! Härligt vad en sån liten tjej kan åstadkomma, vilken kreativitet :) Älskar den lilla ungen <3 kramar från farmor Åsa

2011-04-27 @ 21:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0