Hipp hurra för Tyra igår

Glömde helt att skriva igår att Tyra blev nio månader. Wow tänker ni.. aa faktiskt för nu har hon varit utanför min mage lika länge som hon var där inne.(Kanske inte exakt men men) Och det är häftigt, nio månader är ganska stort! Älskade unge!

Imorse tog Tyra, jag och Wilda en promenad i pulkan hem till Tyras farmor.
Tyra slog på sin första vurpa idag med pulkan. Stackars farmor som drog i pulkan, skämdes nog
 "Håll i dig nu Tyra för nu ska du ner för trottoaren" och vips så låg hon där. Men det gick bra det är sånt som händer, det ska hända. Livets gång så länge det inte far illa!
Sen fikade vi och åt lunch var riktigt mysigt. Har jag skrivit det att Tyra har börjat dansa. Så fort hon hör musik på tv eller radio så dansar hon. Upp och ner med rumpan. Haha!
Hon är i sitt esse i livet just nu. Så nöjd och glad, riktigt busig. Händer ofta att man ser henne plaskandes i Wildas vattenskål. "aj aj" Säger vi då "aj aj aj" säger Tyra tillbaka

Idag var vi också varit och hämtade vagnen. Det blev en brun,snyggt. Ska ta kort imorgon så ni får se.
Tyra känns så "vuxen" i denna vagn hon är verkligen ett barn nu och ingen liten bebis, eller?
Vi gick runt på barnenshus en stund och väntade på våran vän som jobbar där. Tror vi han skriva Tyras önskelista för många år framöver. Herregud vad mycket roligt det finns. Dockskåp, dockor med barnvagnar och alla dess tillbehör, prinsessklänningar,kundvagnar så man kan leka affär, strykgärn m.m... ja listan kan göras lång, mycket fint finns det iaf!

Nu har Alex åkt iväg på hockey bocky, Tyra sover gott och jag ska ta en skål med godis och krypa upp i soffan. 
Imorgon ska vi ut och gå med nya vagnen. Tror dom har öppnat en ny butik i hamnen som heter pappaprylar. Ska ner och kika!

Kärlek Liza  


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja tänk vad tiden går fort, jag trodde att nu när Tyra blivit nio månader så ska hon väl ändå kunna hålla i sig i pulkan när farmor drar ner för trotoarkanten! Näää stackars barn, vilken klantig farmor hon har! Förlåt!

Hon är ju helt underbar när hon tar sig fram både krypandes och gåendes efter saker, så himla utforskande på allt!Hon lär sig så fort.

Kram Åsa

2011-01-14 @ 20:27:39
Postat av: Liza Zetterberg

Haha.. Åsa jag ler du är för fin!

Kram

2011-01-14 @ 20:39:47
URL: http://treskablifyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0