"Lattemorsa" glamouröst eller glamourlöst?

Det låter glamouröst men icke. Igår prövade jag på livet med en kaffe i handen under en promenad genom byn.
Problemet var att det inte bara var latten jag skulle ha koll på utan självklart både barn, hund och barvagn samt ringande mobiltelefon samtidigt som jag skulle se mig för vart jag gick.
Jag tror inte något var speciellt torrt när vi kom hem. På mina kläder, wilda, Tyras mössa tillochmed i skötväskan fanns det spår av mitt försök som lattemorse. Tror mina spår av rinnande kaffe längs trottoaren skulle få vem som helst att hitta mig för inte mycke kaffe fanns kvar i muggen när jag kom hem och inte mycket av kaffet hamnade heller i min mage och det lilla som var kvar var självklart iskallt.
Så alla ni som ser upp till lattemorsorna kan glömma det glammiga livet och nöjja er med ert egna, förhoppningsvis är det så mycket mer njutbart.

Kärlek Liza


Kommentarer
Postat av: ewa

Det är underbart!! Älskar Dig! kram mamma

2011-05-04 @ 09:48:12
Postat av: Linnéa

Så gick det med den kaffen :) Till och med för mig var det knepigt att få hem kaffen ordentligt efter vår promenad, funderade på hur det gick för dig haha. Du måste skaffa en lattehållare till vagnen! <3

2011-05-04 @ 11:10:53
Postat av: C.

Är inte definitionen "lattemorsa" snarare de mammorna (och i viss utsträckning papporna) som spenderar en hel del tid på kaféer när de är föräldralediga? Det är väl därför folk i allmänhet klagar på "dessa lattemorsor"? Jag å andra sidan tycker att det är väl förunnat mammorna/papporna att ta en kaffe på stan och ta det lugnt om man har möjligheten som (nybliven) förälder.

2011-05-05 @ 12:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0